Smoothies

Gott och nyttigt är en bra kombination. Eller hur? Så ladda kroppen med vitaminer och få massa energi. Här är några recept på olika nyttiga smoothies. Allt som behövs är en mixer och tillgång till el. Mixa och njut! :)

Apiwi

En riktig C-vitaminboost får du om du mixar 3 apelsiner och 3 kiwi, häll i lite kallt vatten för drickbar konsistens. Tips: Skiva frukten och lägg in den i frysen ett tag innan mixning, så blir smoothien svalkande god!

Bananasin

Mättande smoothie för en dags vitamindos. 1 banan, 3 apelsiner och 1 citron i en mixer innan det är klart att dricka, mixa i lite vatten eventuellt. Tips: Frys bananen innan för en kallare smoothie, skala den innan bara.

Framboperry

Vitaminspark med hallon och päron. Mixa frysta hallon med päron och lite kallt vatten för en skön konsistens. Tips: Skala päronen innan och lägg in dem i frysen innan, för en mer svalkande smoothie.

Strago

Förgyll frukosten en morgon med en mix av jordgubbar och frysta mangotärningar (finns i frysdisken på bäravdelningen i matbutiken), addera kallt vatten för den perfekta konsistensen.

Bananablues

Mixa en banan och 100 gram frysta blåbär, pressa i en citron och addera kallt vatten så att blandningen blir drickvänlig. Rik på antioxidanter! Tips: Frys bananen innan för en kallare smoothie, skala den innan bara.

Mapple

Skala och skiva 2-3 äpplen och mixa ihop med en citron och ett paket fryst mango (som finns i förpackningar på matbutiken). En smoothie med massa vitaminer!

Manboise

Mixa frysta hallon med fryst mango, fyll ut med vatten för en drickbar, fluffig konsistens. Avnjutes med fördel i ett stort snyggt glas med färgglatt sugrör!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0