Hade lite att göra då det var reklam ^^


 

Fredagsmys ♥

Just nu sitter jag i lägenheten och myser i soffan med lite godis och tittar på american pie 2. Det enda som saknas nu är Christian, men han är dock inte hemma förän om några dagar, så jag får vänta ett litet tag till..

Men nu ska jag fortsätta mysa och titta på filmen. Hoppas ni också har en mysig fredag kväll, med eller utan sällskap. :)

Pappas goda middag

Nu är jag jätte mätt! Har ätit en jätte god middag idag, det blev pappas fläskfile med friterade pommes och lökringar, och till det serverades en grönsallad och nybakat franskbröd. Riktigt gott kan lova jag att det var. ^^

Nu ska jag ut i pappas garage och pyssla ihop min pinnstege. Och då jag är klar med det så ska jag ut och gå en promenad. Skriver mer senare ikväll då jag är hemma i lägenheten igen. :)


Fredag

Hej på er! Idag blir det att bara ta det lugn, jag ska bland annat pyssla ihop min pinnstege, gå någon promenad, fixa och dona i lägenheten och köpa något gott som jag kan ha till mitt fredagsmys ikväll. Kort sagt en mysig fredag utan stress. :)

♥ Look of today


Så typiskt...

Tänkte vara duktig och göra min krans, men redan innan några minuter ens hann gå så hann jag se två spindlar krypa ut från min mossa. Panikslagen snörde jag ner allt i påsen igen. Så nu struntar jag i att göra min krans på grund av några spindlar, jag hatar spindlar! :(

Godmorgon

Oj, jag råkade stänga av min väckarklocka imorse, så istället för att vakna vid nio så vaknade jag kockan elva.. Jag som hade tänkt stiga upp någorlunda tidigt idag och ta vara på dagen, men jag får väl göra det imorgon istället. :)

Dagens planer:
x
Köpa grönståltråd och lite dekoration.
x Binda en krans eller två.
x Fixa lite i och utanför lägenheten.
x Gå en kvällspromenad.

Just nu...

..sitter jag och tittar på jotex och HM's hemsidor, och det finns så mycke som jag vill ha. Jag önskar jag att jag var några tusenlappar rikare och kunde beställa hem allt som jag vill ha. Men nu är det ju tyvärr inte så, så jag får sitta här och drömma om allt istället. ;)


Hot vanilla

Igår testade jag denna "Fudge Sauna, hot vanilla".

Den var så himla härlig och bra! När man smetade ut den i ansiktet blev huden alldeles varm och den luktande jätte, jätte gott, ungefär som vaniljfudge. ^^
Så varm & go i ansiktet, luktade gott och resultetatet blev ett fräsch och rengjort ansikte på djupet! Älskar den, jag kommer köpa den igen. :)

Min nya frisyr


Efter många om och men så klippte jag tillslut lugg. Har även toppat och klippt upp håret. Jag kan säga att jag blev riktigt nöjd, dock så är jag ju självklart lite ovan luggen. Men jag trivs med den! ;)


Onsdag


Hoppas ni har sovit gott. Själv så är jag lite trött, somnade ganska sent inatt. Men sånt man får leva med ibland. :)

Dagens planer:
x
Klippa mig, äntligen!
x Måla ett lager till på natduksbordet.
x Pyssla ihop en krans.   
x Ta en lång kvällspromenad.

Min tisdagkväll


Denna kväll ska jag bara ta det lugnt, jag ska måla mitt svarta nattduksbord ljus grått. Sen då jag är klar med det så ska jag till lägenheten tända ljus och mysa, jag ska även fixa naglarna, ta ett fotbad, fixa ögonbrynen och lägga en ansiktsmask. Ska bli härligt att bara ta det lugnt och ta hand om mig själv ikväll. :)

Nu har jag bestämt mig

Hittills idag har jag hunnit ta en liten promenad, städa utanför mor och fars hus, gräva fram en dörr ur mammas överfulla föråd, dörren ska bli en sänggavel så småning om och jag har även hunnit kika på lite frisyrer. ^^

Nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag ska klippa för frisyr. Så imorgon gäller det. Jag visar självklart bilder sen efter jag har klippt mig, hoppas bara det blir bra! :)

Tisdag

Det blir ingen klippning idag, och anledningen till det är att jag är lite för osäker på vad jag vill göra med mitt hår. Så jag kommer klippa mig imorgon istället. ^^

Dagens planer:
x
Hjälpa mamma städa utanför huset.
x Pyssla. 
x Gå en långpromenad.
x Hitta en frisyr jag verkligen vill ha.
x Hemmaspa.

Frisyrbyte

Imorgon gäller det, jag ska äntligen klippa mig och byta frisyr. Dock så vet jag inte riktigt hur jag ska klippa mig ännu, jag vill ha en förändring men jag vet inte hur stor.. Jag hoppas i alla fall att slutresultatet blir bra. :)

Kvällspromenad

Har nyss varit ute på en lång kvällspromenad. Dock så regnar det lite ikväll, men det gör inget. För det är så härligt att röra på sig och vara ute i friska luften. :)

Nu ska jag hem till mamma för att äta något gott till kvällsfika, måste äta där ikväll för att kylen i lägenheten står tom, och jag orkar verkligen inte handla mat nu så imorgon måste jag handla mat. :)  

Måndag


I veckan är Christian borta och jobbar, så i veckan blir det att måla sängbordet, måla och fixa min nya sänggaveln, snickra ihop åtta sängben, hälsa på hos farmor och farfar, och självklart så ska jag pyssla. ^^

Dagens planer:
x
Kika lite i affärer.
x Plocka mer kottar.
x Diska och städa...
x Ta en långpromenad.

Kvällspromenad

Det kan kännas lite ruggigt och läskigt när man går ut i bäcksvart mörker, höstvindarna som viner i trädkronorna, skuggor överallt och löv som flyger omkring i luften. Men det kan vara mysigt om man är två! Så ikväll har jag varit ute och gått en sväng med Christian i höstmörkret. :)

Tidigare idag har jag varit ute i skogen och plockat lite pinnar, kottar, mossa och granris som jag behöver. Och man måste ju passa på att vara ute och njuta av hösten medans det inte regnar.


Dessa skor är nu på väg hem till mig. ^^ Då jag såg dom första gången så viste jag inte om jag tyckte dom var snygga eller fula, men inerst inne så gillade jag verkligen dessa skor, även om dom är fulsnygga. Dom har ju sin egen charm och dom ser ju varma och sköna ut. Dom blir helt perfekt nu till hösten och vintern.

Smörgåstårtan


Det var denna smörgåstårta som jag tillverkade och bjöd på i pilträsk igår. Den var riktigt god och jag har fått mycke beröm för den. Det glädjer mig att den blev mer uppskattad än vad jag trode att den skulle bli. ^^

Hemma

Har nyss kommit hem från en helkväll i pilträsk. Har haft det jätte trevligt med Christian, hans familj och vänner. Vi har ätit massa godsaker som köttsoppa, äppelkaka och smörgåstårta, så jag kan lova att jag inte är hungrig nu. :) Vi har även varit ute och myst framför elden, haft mörkerskytte med blandat resultat och kört lite fyrhjuling. Lyckad kväll kort sagt!  

Måste även be om ursäkt för dålig uppdaterin idag, har ej haft möjlighet att blogga någonting idag. Men imorgon kommer jag uppdatera mer jag kommer blandannat att visa bilder på min smörgåstårta som vi åt idag. :)


Lördag

Godmorgon! Idag ska jag göra massa roliga saker. Kommer att vara hemma ett tag idag, men lite senare på dagen blir det att fara till pilträsk och vara där till någon gång på kvällen. Men nu ska jag äta en god frukost och fixa mig lite. ^^

Dagens planer:
x
Diska..
x Köpa lite saker till både tårta och lägenhet.
x Göra smörgåstårtan helt klar.
x Äta köttsoppa och smörgåstårta i pilträsk med Christians familj. :)


Fredagsmys

Nu är det dags för fredagsmys! Ska jag lägga mig i våran nya stora sköna soffa sätta igån någon bra film och äta lite ost och kex. :)

Jag måste även skriva att jag faktist tror att smörgåstårtan kan bli väldigt god, för jag tjuvsmakade den nya fyllningen på en liten bröbit, och jag kan lova att det var gott. Längtar tills imorgon då jag får smaka på hela tårtan. :)


Smörgåstårta

Nu ska jaga vara duktig och göra en smörgåstårta. Jag hoppas den blir god, för nu ska jag testa en ny fyllning som jag aldrig har gjort eller smakat förut. Men jag märker ju om den är god imorgon då den ska ätas upp. :)

Perfekt till fredagsmys



Allt kommer från Åhlens. 
Visst ser dessa filtar och kuddar varma och mysiga ut. Själv så älskar jag dom, så jag skulle absolut inte bli ledsen om dessa låg hemma i min nya soffa. ^^

Fredag

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott. :) Idag är det lite bättre väder än igår, så idag blir det att fara ut i skogen och hämta det material som jag behöver till mitt nästa pyssel projekt. Jag skulle ju egentligen fixa det igår, men tyvärr så var vädret för dåligt då.

Dagens planer:
x
Promenad. 
x Ut i skogen en sväng.
x Måla. 
x Fixa en smörgåstårta åt Tommy.
x Fredagsmys! :)

Regn, regn och åter regn

Nu börjar jag bli less de här vädret, det gör inget att det har börjat bli kallare på dagarna och kvällarna för det är bara mysigt. Men allt regn, det är bara jobbigt då man blir ofrivilligt duschad så fort man får utanför dörren. Så nu vill jag att de ska bli lite bättre väder, för jag vill kunna vara ute och njuta av hösten. :)

Stickat...


... Finns det något mysigare på hösten..

Torsdag

Just nu sitter jag och dricker lite te och känner ingen stress, för idag blir det att vara hemma i lilla arvidsjaur och bara ta det lugnt. Det känns ganska skönt efter att ha varit borta i två dagar. :) 

Dagens planer:
x
 Städa i hallen och diska lite. 
x Ut i skogen för att hämta material till mitt nästa pyssel. ^^ 
x
Kvälls promenad.
x
Pyssla?


Home sweet home


Nu är jag hemma igen. Har haft det bra borta i boden, men nästan direkt då vi var frame så somnade jag och jag vaknade igen vid klockan 12. Då begav jag mig in mot stan för att kika lite i affärer och köpa en hudkräm som tyvärr inte finns i arvidsjaur, den är jätte bra för min hud och kostar typ inget. ;) Jag spenderade alltså hela min vakna tid i boden i massa roliga affärer, och inte klagar jag över det. ^^

Kottkrans

Jag är fortfarande borta och kan inte skriva något, så tänkte jag tipsa om ännu ett enkelt och roligt pyssel. Och detta pyssel är verkligen inte svårt. Jag lovar! ^^ 

Du behöver:
Tallkottar i massor.
En halmstomme.
Limpistol och några limstavar.

Gör så här:
Limma fast kottarna på halmstommen. Sen så är allt klart!

♥ Look of today


Onsdag


Idag är jag uppe med tuppen, och anledningen till att jag är uppe tidig idag är för ska jag följa Christian till boden. Han ska stycka några älgar och jag ska titta på en liten stund, men så fort alla affärer har öppnat så far jag och shoppar istället, mycke roligare.  ^^

Då Christian har styckat klart ska vi förbi pilträsk en sväng och lämna massa kött och vara lite social med hans mamma. Så jag kommer nog hem ganska sent idag också, och uppdateringen blir inte bra idag heller, bara så ni vet. :)

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en hel dag i piteå, har haft det riktigt trevligt. På hemvägen tittade vi förbi hos Christians kusiner i älvsbyn och var lite sociala med dom en stund. :) Sedan släppte vi av Christians mamma i pilträsk.

Jag köpte självklart lite saker i piteå, det blev ett nytt duschdraperi, en hylla, en liten korg, värmeljus, en krans och nya gardiner. Tyvärr så hittade jag inga kläder åt mig själv, men jag tvingade däremot Christian att köpa tre t-shirts och en grå farfarströja åt sig själv. ^^

Och före och efter bilderna som jag lovade igår att jag skulle visa er kommer jag att lägga upp så fort vädret tillåter mig att ta kort ute. :)

Jag har även fått önskemål att jag ska ladda upp kort på lägenheten, och det kommer jag att göra inom kort. Lovar!

Piteå


Just nu är jag i piteå och har det trevlig med Christian och hans mamma, och om jag känner mig själv rätt så har jag handlat något fint till både mig själv och lägenheten.

Som vanligt då jag är borta så har jag ingen aning om när jag är hemma igen. Men jag tror att jag är hemma vid halv sju kanske, och självklart så kommer jag uppdatera då. :)


Tisdag

Godmorgon! Just nu sitter jag och dricker te och äter en god macka, och om ett litet tag beger jag mig mot piteå tillsammans med Christian och hans mamma. Det kommer bli så trevligt. :)

Dagens planer:
x
Piteå, nästan hela dagen.
x Gå en kvällspromenad.

Torkade äppelskivor


Tänkte tipsa om ett roligt pyssel som kan användas för att dekorera ljusbrickor, kransar, blomsterarrangemang och mycke mer. Att torka skivor med äpplen är både roligt och enkelt. Skiva ett äpple i tunna skivor, med kärnhuset i mitten. Lägg på galler och låt torka i ugn med svag värme (ca: 100 grader) tills de fått en gyllene färg. Ta ut och låt dem luftas över natten. :)

Fix utanför lägenheten

Just nu håller jag på att städa och fixa utanför lägenheten, och jag kan säga att det behövs verkligen göras. Har nyss varit till återviningscentralen med en byrå och en bänk som har stått och skräpa vid lägenheten i ungefär en månad. Men nu ska jag ut igen och göra det lite mer trivsamt och välkomnande. Jag visar före och efter bilder sen då jag är klar. :)

Måndag

Denna vecka kommer jag att spendera lite mindre tid hemma och mer i andra delar av norrland. Men idag kommer jag däremot vara hemma hela dagen. Men det gör inget, för då kan jag fixa och dona lite istället. :)

Dagens planer:
x
Gå en promenad.
x Städa och fixa ordentligt utanför lägenheten.
x Köpa mini marshmallows.
x Mysa med Christian framför en bra film och äta lite go fika.


Varm choklad

Just nu sitter jag och dricker varm choklad med vispgrädde. Det är är riktigt gott, dock så vill jag ha mini marshmallows i chokladen också. Men det får jag fixa till imorgon istället. :) Och imorgon kommer Christian äntligen hem igen, jag längtar! <3

Min söndag kväll

Just nu sitter jag och tittar på idol samtidigt som jag pysslar ihop min andra ljuslykta av pinnar. Tänker till och med göra en tredje liten lykta också. Haha, snart är hela lägenheten fyld av pinnar. Nee, jag skoja bara. :)

Hoppas bara jag inte klämmer mig i tången igen, för s*tan vad ont det gjorde..

Söndag


Godmorgon! Solen skiner idag också, och jag är pigg och glad. :) Dagen kan inte börja mycke bättre. Denna soliga dag blir en väldigt lugn dag, utan några större planer.   

Dagens planer:
x
Ut och gå i solen. 
x Diska och städa..
x Pyssla ihop en till pinnlykta. :) 
x Kvällspromenad.
x Mys, med fotbad, ansiktsmask och en bra film.


Mysig lykta

Nu har jag pysslat ihop min förta lykta som är gjord av pinnar och ståltråd. Den blev ganska bra för att vara min första, tycker i alla fall jag. :) Men dock så har jag kraftigt ont i händerna nu, men det får jag leva med. För imorgon ska jag pyssla ihop en lykta till. ^^




♥ Look of today




Middag

Min middag idag blev ris och kycklingklubbor med soja. Riktigt gott var det! Men nu ska jag vila maten och efter det så ska jag ut i skogen igen, denna gång ska jag plocka lite granris. ^^


Lördag

Har nyss duschat och nu ska jag ta på mig nå kläder, sminka mig lite och sen bege mig ut. För idag är det verkligen fint väder, och det tänker jag ta vara på genom att vara ute mycke idag. :)  

Dagens planer:
x
Ta en promenad i solen.
x Plocka fler pinnar.
x Fixa utanför lägenheten.
x Pyssla lite idag också. :)
x Mys framför tv och dator.



Mysig lykta & en fin korg av pinnar

Mysig lykta

Du behöver:
Ett antal lika långa pinnar. Hur många beror på hur stor lykta du vill ha.
Ståltråd.
Blockljus.

Så gör du:
x
Lägg lika långa pinnar efter varandra.
x Klipp fyra långa ståltrådar och vira ihop dem två och två.
x Lägg dit första pinnen och vira ståltrådarna om varandra, lägg dit andra pinnen och upprepa tills du upppnått önskad längd.
x Fäst ihop ståltrådarna så du får en rund form.
x Ställ ner ett blockljus och din ljuslykta är klar.  

Fin korg

Du behöver:
Ett antal pinnar, hur många beror på hur stor korg du vill ha.
Ståltråd.

Så gör du:
x
Klipp till pinnarna så de är lika långa.
x Klipp åtta långa ståltrådar.
x I varje hörn fäster du två ståltrådar och tvinnar dem med grenar som läggs omlott.
x Med tjocka pinnar får du större mellanrum och med tunna pinnar mindre.

Källa: 101 nya idéer


♥ Look of today


Att höstpiffa till hemmet gör du ju så enkelt...

...här kommer några tips:

x Rensa och städa bort röran. Det skapar genast harmoni & trivsel i ditt hem.

x Färga hemmet i höstens färger på ett eller annat sätt. Ett enkelt sätt är att inspireras av höstlöven & hitta t ex kuddar eller filtar till soffan i liknande färger.

x Plocka in hösten. Skörda äpplen & lägg i en stor skål, plocka in vackra rönnbärskvistar eller gå ut i skogen och plocka fina kottar.

x Ljus i alla dess former lyser upp höstmörkret & är en omedelbar stämningshöjare.

x Se över din belysning. Speciellt under höstens mörka månader är det viktigt att se till så att man har möjlighet att variera belysningen efter dagens olika ljusbehov för att få det så trivsamt som möjligt i hemmet.

x Pyssla. Hösten är en perfekt tid att pyssla & är ett ypperlig
t sätt att få ett personligare hem. Låt helt enkelt kreativiteten flöda. Sy dina egna kuddar, gör egna ljuslyktor, måla en tavla med mera… Eller hitta på nya fina lösningar på gamla ting som man bara har ståendes i skåpen & skräpar.

Mormors palt

Snart så ska jag fara till min mormor för att äta palt. Jag längtar, för jag är enormt hungrig och hennes palt är jätte god. :)

Fredag

Oj, idag sov jag länge, men det gör inget. För nu är jag helt utvilad och jätte pigg och glad. De var ett bra tag sen jag kände mig så här utvilad. :)

Dagens planer:
x Ta en promenad.
x Städa utanför lägenheten.
x Köpa ståltråd m.m. 
x Pyssla lite. 
x Fredagsmys!

Hjälp mig välja en ny frisyr :)

Jag vill klippa mig, jag vill byta frisyr. Är så less den tråkiga som jag har nu. Jag funderar på att klippa lugg, och jag kommer nog klippa lugg. Men först hade jag tänkt fråga er vad ni tycker, vilken av dessa frisyrer tror ni skulle passa mig? :)
1. 2.
3. 4.
5. 6.

Barkljus


Dom här barkljusen fastnde jag för direkt jag såg dom, jag tycker att dom är jätte fina och dom passar helt perfekt nu till i hösten. Dom finns att köpa på lagerhaus.se :)

Torsdag

Godmorgon! Vad ska jag göra idag då? Hm.. Helt ärligt så ha jag absolut ingen aning. Så idag blir det att ta dagen som den kommer. :)

Nyvaken med morgon frissa. ;) Men nu ska jag äta lite mat, och kanske en cake pops eller två.

Cake pops

Nu har jag bakat och smakat mina första Cake pops någonsin, och jag måste säga att dom var riktigt goda. Så dessa cake pops kan jag verkligen rekomendera. Dock så valde jag att använda vanlig mjölkchoklad istället för vit choklad. ^^


Har glömt tacka min snälla mamma som var gullig och gav mig jackan som jag verkligen ville ha. Så nu är denna fina jacka MIN! Jag är helt förälskad i den, den är så mysig och fin, och jag bara ÄLSKAR päls detaljerna. :) Tack mamma!


Baka en liten kaka ^^

Nu ska jag bege mig mot mataffären för att handla ingredienserna till cake popsen. Jag lovar att jag skriver sen om jag tyckte dom var goda. :) Sen efter jag har handlat ska jag till lägeheten för att baka, och fixa de sista små detaljerna i inredningen. Har tidigare idag satt upp hatthyllan, nyckelskåpet, tavelhyllan och barbordet. :)

Onsdagens planer


x
 Handla lite saker.
x Göra hel klart i lägenheten. :)
x Baka cake pops.
x Ta en kvällspromenad.


♥ Look of today


Bilder På Smörgåstårtorna



 

Smörgåstårtor

Är äntligen helt klar med båda tårtorna, och det var jobbigare än vad jag trodde men det gick bra ändå. Jag har ju aldrig gjort någon smörgåsttårta helt själv förut, så jag vet inte om dom blev goda, men jag hoppas det. Dom blev då fina i alla fall. Kan visa bilder på dom ikväll då jag är i lägenheten igen. :)

Cake pops med vit choklad!

Ikväll har jag tänkt testa att göra cace pops med vit choklad. Dom ser ju riktigt goda ut. Hoppas bara dom är lika goda som dom ser ut att vara. ^^

Ca 30 stycken
Du behöver:
2 pkt Ballerina kladdkaka
50-100gr Philadelphiaost
200 gr vitchoklad
Grillpinnar
Ett fint snöre att dekorera med

Gör så här:
x Mixa kakorna, tillsätt lite philadelphiaost lite i taget tills du får en lagom kladdig smet som går att rulla till bollar.
x Rulla ca 3 centimeter stora bollar.
x Ställ in bollarna i kylen i ca 30 min.
x Klipp till grillpinnarna i lagom längd.
x Smält den vita chokladen.
x Doppa ena änden av pinnen i chokladen, stick ner i bollen och doppa sedan i chokladen.
x Ställ upp och ner för att chokladen ska stelna.

Tisdagens planer

Godmorgon! Idag blir det att fara ut och leta en present åt min bror, göra smörgåstårtorna helt klara, Och efter vi har firat honom så ska jag fixa och dona i lägenheten. :)


Hemma

Nu är jag hemma igen, eller jag komme hem vid tre men jag har haft fullt upp hela dagen, så har tyvärr inte haft tid att blogga. Har haft det trevligt i boden, dock så svek vädret lite idag, men igår var det bätte så vi var ute i skogen hela gårdagen. :)

Idag har jag handlat lite nya saker till lägenheten igen, det blev två vita plastblommor, en tvål, en skylt och tre lycktor i olika storlekar. Blev även bjuden på grillat hemma hos mor och far, gott var det! Och nu ikväll har jag även gjort två smörgåstårtor, min lillebror fyller ju 17 år imorgon. :)

Men nu ska jag sova. Har massor med förlorad sömn att ta igen. ^^

Boden

Om en liten stund så börjar vi resan mot boden och kommer hem igen på måndag kväll. Dock så vet jag inte om jag kommer att kunna uppdatera bloggen något medans jag är borta, för jag vet inte om jag har något fungerande internet. Men det märker ni ju, annars så är jag hemma igen på måndag och då blir bloggandet normalt igen. Vi ses! :)

Höstmys i hemmet



Älgjakt

Det blev inte att fara till boden inatt, det blir ikväll istället. Det ska faktist bli roligt att följa med Christian och jaga, men dock så ska jag skrämma bort alla älgar för honom, jag vill inte att dom ska dö.. :( Haha! Nee, egentligen så följer jag med ut för att jag ska leta kottar, pinnar, löv och massa annat fint som jag ska använda för att göra det höstmysigt hemma i lägenheten. ^^




Mysiga tofflor

En kall och regning höstkväll kan det vara extremt mysigt att ta på sig ett par varma och sköna tofflor. Så ikväll hade jag tänkte tipsa om några mysiga tofflor. :)





Hiss & Diss


Varma drycker: Varm choklad, caffe latte, cappucio, chai latte, kaffe, te. Vad passar bättre att värma upp kroppen med en kylig höstdag än alla våra goda varma drycker? ;)

Kängor/boots: Sjukt snyggt, och speciellt nu till hösten med en halsduk och en stor stickad mysig tröja. Passar även helt perfekt att ha till svarta tighta jeans, vit tee och skinnjacka. Eller till en söt klänning. Jag bara älskar boots, dom passar till allt! 

Reklam:
Man sitter uppkrupen i soffan och myser till en extremt bra film och just när det är mest spännande så blir det reklam.. Hur irreterande är inte det? 


Fredagsmys & idol

Just nu är jag i lägenheten och har lite fredagsmys för mig själv. Sitter framför TV:n och tittar på Idol och äter godis och äppelkaka. Bättre kan det inte bli. :)

Update nr2 "little secret"

Nu hade jag tänkt avslöja det hemliga som jag skulle göra, eller bättre sagt det hemliga som jag redan har gjort. För cirka en månadsen bestämde jag mig för att vara med och tävla i Modelljakten. Så i måndags begav jag mig mot catingen i Umeå. :)

När jag väl stod där i kön och väntade på att bli dömd av tre okända människor plus en kamera och ett kamerateam så var jag kraftigt nervös. Jag kunde nästan inte svara på juryns frågor eller se normal ut på kortet. Haha! Tyvärr så tog jag mig inte vidare. Men jag hade jätte roligt och jag ångrar inte att jag gjorde det!

Fredag

Dagens planer:
x Gå en liten promenad
x Göra lite ärenden
x Städa i lägenheten
x Fredagsmys! :)
x Fara till boden mitt i natten..



Mysiga höstkläder




Höstkänslor

Är det bara jag som känner att hösten är här nu? Helt ärligt så älskar jag hösten! Vissa tycker kanske att hösten bara är regning, kall och dyster, men det tycker inte jag. Jag tycker att hösten är vacker och mysig. För det är nu man kan börja klä sig i stora stickade tröjor, mysiga uggs eller tofflor, tjocka halsdukar, varma lovikavantar och snygga jackor.

Det är även nu då man hör vinden vina utanför fönstret och regnet smattra mot taket som det är allra mysigast att tända massa ljus och bara mysa sig ner i soffan med varmchoklad, en mysig filt och en bra film. Eller ni som har turen och har en eldstad inomhus kan mysa och värma er vid den varma elden och bara lyssna på eldens knastrande ljud.

Hej igen!

NU är min bloggpaus över. Jag mår mycke bättre nu! :) Måste ge min snälla svärmor ett STORT tack som tipsa om världens bästa tablett.

För först åt jag någon tablett som inte hjälpte någonting, jag hade jätte ont hela tiden. Så jag for till vårdcentralen igen och frågade varför det inte blev bättre, men dom sa bara "Ge tabletten en chans." Vad då en chans?! Jag hade ätit den i fem dagar, men ändå haft ont konstant dessa fem dagar och inte sovit något på fem nätter.. Men som tur var så fixade min snälla svärmor biffen, och redan inom ett dygn måde jag mycke bättre. :)

Bloggpaus..

Förlåt! Har glömt skriva att jag har tagit en bloggpaus. Och den kommer vara tills jag mår bättre igen.. Jag lovar att ni kommer märka då jag mår bättre för då blir det många feler inlägg. :) Ses då jag mår bättre igen. ^^ 


RSS 2.0