Hiss & Diss


Öronmuffar
Jag bara älskar öronmuffar, dom värmer och skyddar öronen väldigt bra en blåsig höstdag och ni måste ju hålla med om att man blir hur söt som helst i dom. Eller hur? ^^

Ljus i alla former och storlekar
Nu då det börjar bli mörkare allt tidigare på dagarna så är det ju hur fint och mysigt som helst att tända massa ljus både ute och inne. Ute kan man tända ljus i några fina lycktor och inne kan man tända nästan hur många ljus som helst, man kan till exempel göra en super fin ljusbricka med några ljus och lite dekoration. :) Men kom för guds skull ihåg att inte lämna ljusen utan uppsikt..


Dagens sjukvård
Seriöst, har man inte tillräkligt med personal som kan fara hem till sjuka och skadade människor och hjälpa dem, så tycker jag att man åtminstonde ska kunna ge de människorna alla hjälp medel och redskap som behövs för att gör deras vardag så enkel som möjligt. Men tyvärr så funkar det tydligen inte så.. För det första så måste man köpa de flesta sakerna, även om man bara behöver sakerna i några veckor eller kanske i bara några få dagar. För det andra så är det inte ens säkert att allt som man behöver finns tillgängligt..

Politiker som förskingrar
pengar
Herre gud, har man redan en stor inkomst och har pengar så det räcker och blir över så behöver man väl ändå inte fiffla med bidrag för att betala en lägenhet, en hyrbil och säkert något mer. Dålig stil, speciellt av en politiker!

Kommentarer
Postat av: ida

najs blogg:)

2011-10-13 @ 23:22:21
URL: http://thoursie.blogg.se/
Postat av: Malin

Svar: Tacktack! ^^

2011-10-13 @ 23:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0