Tre knep som gör dina ben längre

Vem vill inte få längre spiror över en natt? Det är faktiskt fullt möjligt att förlänga dem, rent visuellt vill säga. Här är tre smarta knep. 

1. Högklackat

Med klack på foten blir benet rent logiskt längre. Den förlängande effekten kan också ge ett mer välsvarvat intryck. Är skon av pumps-modell, det vill säga med högre klack än tå, vinklar du foten och spänner delar av vaden. Det ger fina muskler på benen och intrycket av både slankare vrister och muskulösare ben.

2. Hudfärgade skor

Med en sko, helst med hög klack, i en ton-i-ton med din hud, lurar du också ögat att benen blir längre. Just nu finns det flera kilklackar, pumps och sandaletter i beige och brunt - perfekta som våren och sommarens bästa bentrick!

3. "Hockeykjol"

När den korta kjolen har ett längre bakstycke, kallas modellen för hockeykjol. Du exponerar både ben och lår, men slipper vara nervös för att blotta bakdelen då tyget är väl tilltaget bakom dig. Det finns flera varianter, allt från där en kort kjol har längre baksida till hela klänningar med större mängd tyg och volanger baktill.

Oavsett vad du väljer kommer dina ben och
kanske också din omgivning att tacka dig.

Källa:
http://www.salongk.se/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0